Předvstupní hospodářské a konvergenční programy ČR - Pavlisová, Miroslava (2007)
Práce se zabývá analýzou jednotlivých hospodářských a konvergenčních programů. Popisuje roli programů v proceduře nadměrného schodku. Hodnotí plnění hospodářských a politických cílů. Zároveň obsahuje vlastní hodnocení