Předvstupní hospodářské a konvergenční programy ČR - Pavlisová, Miroslava; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá analýzou jednotlivých hospodářských a konvergenčních programů. Popisuje roli programů v proceduře nadměrného schodku. Hodnotí plnění hospodářských a politických cílů. Zároveň obsahuje vlastní hodnocení
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses