Možnosti R-commanderu při statistickém zpracování dat - Slanařová, Martina; Komárková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Náplní práce je sestavení návodu na obsluhu nadstavby statistického softwaru R. Hlavní myšlenkou je používání jednoduchého a přehledného menu nadstavby R-commander, místo přímého zadávání příkazů způsobem vypisování. V závěru se pak práce věnuje porovnání obou části programu, jejich výhod a nevýhod
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses