Kursový mechanismus ERM II z pohledu vnější a vnitřní rovnováhy - Kunz, Tomáš; Durčáková, Jaroslava, 1941-; Mandel, Martin, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zaměřuje na kursový mechanismus ERM II jako systém pevných měnových kursů z pohledu vnější a vnitřní rovnováhy. Vymezuje teoretické předpoklady pro tento režim a zaměřuje se na jeho praktické fungování na příkladu Dánska. V závěru se zabývá aplikací poznatků na reálnou situaci v ČR s ohledem na budoucí účast v tomto kursovém uspořádání
Vedoucí práce: Jaroslava Durčáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; Dánsko; měnová politika; diplomové práce; Denmark; monetary policy; master's theses