Analýza korupce v České republice - Přibyl, Jan; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je zmapovat případy korupce v ČR a navrhnout různé možnosti vyhodnocení a stanovení prognóz do budoucna. Práce postupně zanalyzovala a popsala stav a vývoj korupce v ČR. Jak začátky korupce a její vývoj v čase, tak i popis jednotlivých složek korupce. Dále je v práci popsán způsob boje proti korupci a porovnání stavu v ČR a ve světě.Dále byly navrhnuty 3 základní analýzy korupce a jejich aplikace.Jedná se o statistickou analýzu, geografickou analýzu a analýzu za pomocí dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: korupce; boj proti korupci; analýza dat; dotazníky; management [obor dipl. práce]; geografická analýza; diplomové práce; corrupt practices; corruption control; data analysis; questionnaires; master's theses