Finanční struktura podniku a její hodnocení z hlediska nákladů kapitálu - Konderla, Michal (2007)
Bakalářská práce hodnotí finanční strukturu podniku z hlediska průměrných vážených nákladů kapitálu. Dále řeší problematiku optimální finanční struktury , analýzy zadluženosti a leasingu jako zvláštní formy financování