Finanční struktura podniku a její hodnocení z hlediska nákladů kapitálu - Konderla, Michal; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce hodnotí finanční strukturu podniku z hlediska průměrných vážených nákladů kapitálu. Dále řeší problematiku optimální finanční struktury , analýzy zadluženosti a leasingu jako zvláštní formy financování
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses