Finanční analýza - Třinecké železárny, a.s. - Benýšek, Petr (2007)
Práce hodnotí formou objektivní finanční analýzy z pohledu externího uživatele finanční zdraví společnosti Třinecké železárny, a.s. a její postavení v rámci odvětví