Finanční analýza - Třinecké železárny, a.s. - Benýšek, Petr; Mikovcová, Hana, 1959-; Dvořák, Jiří, 1941 červen 15.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí formou objektivní finanční analýzy z pohledu externího uživatele finanční zdraví společnosti Třinecké železárny, a.s. a její postavení v rámci odvětví
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses