Kapitálové životní pojištění na českém pojistném trhu - Dvořáková, Markéta; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Předmětem bakalářské práce „Kapitálové životní pojištění na českém pojistném trhu“ je charakteristika životního pojištění s důrazem na smíšené životní pojištění. V úvodu práce se věnuji životnímu pojištění obecně, krátce charakterizuji jeho význam, druhy a právní úpravu. Druhá část je věnována kapitálovému životnímu pojištění, především jeho vývojovým variantám, možným připojištěním a daňovým výhodám. Třetí část je zaměřena na analýzu konkrétních produktů nabízených na českém pojistném trhu
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses