Mezibankovní platební styk v České republice Interbank Payment System in the Czech Republic - Valenta, Petr; Žilák, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Předmětem práce je analýza platebních systémů, cílem je pak zejména podání uceleného obrazu o činnosti Zúčtovacího centra České národní banky. Dále se práce zaměřuje na tendence provázející sledovanou oblast zejména v souvislosti se vstupem České republiky do Evropské unie, tedy na Evropské platební systémy a zhodnocení připravenosti České republiky na přistoupení do těchto struktur
Vedoucí práce: Pavel Žilák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; finanční arbitr; platební styk; bakalářské práce; financial ombudsman service; payment; bachelor's theses