Finanční analýza společnosti Olma, a.s. - Černíková, Adéla (2007)
Bakalářská práce obsahuje finanční analýzu společnosti Olma, a.s. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Praktická část zjišťuje a hodnotí finanční situaci podniku podle rozborů rozvahy, výkazů zisků a ztrát, bilančních pravidel, analýzy poměrových ukazatelů, analýzy pracovního kapitálu, soustav ukazatelů a mezipodnikového srovnání. Práce vychází z let 2001 až 2006