Finanční analýza společnosti Olma, a.s. - Černíková, Adéla; Vávrová, Hana, 1970-; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce obsahuje finanční analýzu společnosti Olma, a.s. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Praktická část zjišťuje a hodnotí finanční situaci podniku podle rozborů rozvahy, výkazů zisků a ztrát, bilančních pravidel, analýzy poměrových ukazatelů, analýzy pracovního kapitálu, soustav ukazatelů a mezipodnikového srovnání. Práce vychází z let 2001 až 2006
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses