Studie ekonomické proveditelnosti provozování regionální železniční tratě soukromým dopravcem - Hájek, Jan; Eisler, Jan, 1947-; Kunst, Jaromír, 1928-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Studie ekonomické proveditelnosti provozování regionální železniční tratě soukromým dopravcem
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses