Finančná analýza Vítkovice Steel, a.s. - Osif, Maroš (2007)
Páca sa zaoberá finančnou analýzou spoločnosti Vítkovice Steel,a.s. v rokoch 2003 až 2006. Za pomoci vybraných ekonomických ukazovateľov posudzuje finančnú situáciu spoločnosti.Podkladom pre spracovanie finančnej anlýzy sú výročné správy v sledovanom období