Finančná analýza Vítkovice Steel, a.s. - Osif, Maroš; Krauseová, Jaruše, 1944-; Suchánek, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Páca sa zaoberá finančnou analýzou spoločnosti Vítkovice Steel,a.s. v rokoch 2003 až 2006. Za pomoci vybraných ekonomických ukazovateľov posudzuje finančnú situáciu spoločnosti.Podkladom pre spracovanie finančnej anlýzy sú výročné správy v sledovanom období
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses