Společnost Bella top, s.r.o. v účetním období roku 2006 - Čermáková, Kristýna (2007)
Práce popisuje činnosti účetní v účetním období od 1.1.2006 - 31.12.2006 ve společnosti s ručením omezeným, která se zabývá nákupem zboží za účelem dalšího prodeje. Popisuje zahájení účetních činností,ukazuje a hodnotí položky rozvahy a výkazu zisku a ztráty společnosti a práce na konci účetního období. Propojují se zde teoretické znalosti a praxe. Poukazuje na nejdůležitější problémy společnosti