Společnost Bella top, s.r.o. v účetním období roku 2006 - Čermáková, Kristýna; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje činnosti účetní v účetním období od 1.1.2006 - 31.12.2006 ve společnosti s ručením omezeným, která se zabývá nákupem zboží za účelem dalšího prodeje. Popisuje zahájení účetních činností,ukazuje a hodnotí položky rozvahy a výkazu zisku a ztráty společnosti a práce na konci účetního období. Propojují se zde teoretické znalosti a praxe. Poukazuje na nejdůležitější problémy společnosti
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses