Letecká doprava - rozmístění a moderní trendy - Martinec, Jan (2008)
Práce si klade za cíl popsat rozmístění letecké dopravy a faktory, které na toto rozmístění působí a zhodnotit nejvýznamější současné trendy v letecké dopravě