Letecká doprava - rozmístění a moderní trendy - Martinec, Jan; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce si klade za cíl popsat rozmístění letecké dopravy a faktory, které na toto rozmístění působí a zhodnotit nejvýznamější současné trendy v letecké dopravě
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; letecká doprava; letiště; diplomové práce; air transportation; airports; master's theses