Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s. - Hejdová, Zuzana (2007)
Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s. je rozdělena do 5 částí. Po první úvodní následuje teoretické přiblížení problematiky finanční analýzy, dále představení společnosti a v praktické části aplikace popsaných metod. Cílem práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti v letech 2002-2007