Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s. - Hejdová, Zuzana; Bardún, Adam, 1980-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s. je rozdělena do 5 částí. Po první úvodní následuje teoretické přiblížení problematiky finanční analýzy, dále představení společnosti a v praktické části aplikace popsaných metod. Cílem práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti v letech 2002-2007
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses