Oceňování nemovitostí - Bohatá, Eva (2007)
Práce se zaměřuje v teoretické části na vysvětlení základních pojmů a metod používaných v oblasti oceňování nemovitostí. V praktické části je teorie aplikována na konkrétní nemovitost vypracováním znaleckého posudku - rekreační chatu s příslušenstvím a pozemkem, která je oceněna administrativní metodou dle platného cenového předpisu. V závěru jsou shrnuty a zhodnoceny výsledky, ke kterým jsem v práci dospěla