Oceňování nemovitostí - Bohatá, Eva; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zaměřuje v teoretické části na vysvětlení základních pojmů a metod používaných v oblasti oceňování nemovitostí. V praktické části je teorie aplikována na konkrétní nemovitost vypracováním znaleckého posudku - rekreační chatu s příslušenstvím a pozemkem, která je oceněna administrativní metodou dle platného cenového předpisu. V závěru jsou shrnuty a zhodnoceny výsledky, ke kterým jsem v práci dospěla
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses