Finanční analýza a vývoj tržní hodnoty splečnosti Chemopetrol, a.s. - Marinica, Peter; Krauseová, Jaruše, 1944-; Suchánek, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřena na analýzu společnosti Chemopetrol, a.s. po finanční stránce. Cílem finanční analýzy z externího pohledu je posoudit finanční zdraví společnosti v letech 2003 – 2006. Finanční analýza je důležitým kontrolním nástrojem manažerů společnosti, ale musí být prováděna pravidelně. Odhaluje silné a slabé stránky společnosti a tak pomáhá při rozhodování manažerů. Pozornost je věnována i vývoji tržní hodnoty společnosti Chemopetrol, a.s. ve vztahu k mateřské společnosti
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses