Finanční analýza společnosti FEZKO a.s. - Havlanová, Jana (2007)
Práce obsahuje popis a zhodnocení společnosti FEZKO a.s., která se zabývá výrobou autopotahů. Finanční situace byla zkoumána za roky 2003-2006. Kromě provedených analýz obsahuje též porovnání se společností Vitka Brněnec a.s. a s výsledky oboru