Finanční analýza společnosti FEZKO a.s. - Havlanová, Jana; Tyll, Ladislav; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce obsahuje popis a zhodnocení společnosti FEZKO a.s., která se zabývá výrobou autopotahů. Finanční situace byla zkoumána za roky 2003-2006. Kromě provedených analýz obsahuje též porovnání se společností Vitka Brněnec a.s. a s výsledky oboru
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses