České centrum v Moskvě a jeho aktivity - Marková, Renata (2007)
Práce se zabývá Českými centry a především pak Českým centrem v Moskvě a jeho aktivitami. Popisuje postavení Českého centra v proeportní politice ČR, hodnotí jeho přínos pro rozvoj vnějších ekonomických vztahů a v závěru navrhuje možná řešení nedostatků sítě Českých center