České centrum v Moskvě a jeho aktivity - Marková, Renata; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá Českými centry a především pak Českým centrem v Moskvě a jeho aktivitami. Popisuje postavení Českého centra v proeportní politice ČR, hodnotí jeho přínos pro rozvoj vnějších ekonomických vztahů a v závěru navrhuje možná řešení nedostatků sítě Českých center
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; proexportní politika; bakalářské práce; foreign trade promotion; bachelor's theses