Diagnostika obchodní firmy dle základních účetních výkazů- Česká spořitelna a.s. - Farská, Kateřina; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Obsahem této bakalářské práce je finanční analýza finanční skupiny České spořitelny a.s. Data pochází z účetních výkazů, a to především z konsolidované rozvahy, konsolidovaného výkazu zisků a ztrát a konsolidovaného výkazu o peněžních tocích. Teoretická část obsahuje metody a nástroje finanční analýzy a to předevšim horizonatální a vertikalní analýzu účetních výkazů a poměrové ukazatele. Praktická část je zeměřena na aplikaci těchto metod a hodnotí situaci banky
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses