Podnikatelské prostředí, obchodní zvyklosti a kulturní specifika Rumunska - Zilvarová, Zuzana; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce obsahuje souhrnné informace o Rumunsku. Charakterizuje zdejší podnikatelské a investiční prostředí, včetně jeho silných a slabých stránek a také jeho příležitostí pro exportéry a investory. Je zde zachycen vývoj integrace Rumunska do EU a jsou zde popsány kulturní zvláštnosti Rumunska a způsoby tamního obchodního jednání. Část práce se věnuje obchodním a politickým vztahům mezi Českou republikou a Rumunskem a také nejvýznamnějším českým subjektům působícím na rumunském trhu
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses