Vytváření a užití personalizovaných dokumentů - Mimra, Tomáš; Horný, Stanislav, 1955-; Vilím, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
V dnešní době se komunikace firem se svými zákazníky stala klíčovým faktorem ovlivňujícím nejen reputaci a image firmy, ale i dobrý vztah se svými klienty. Díky tomu se nároky na kvalitu komunikačních kanálů stále zvyšují. Standardním komunikačním kanálem stále jsou, byly a budou dokumenty a to ať už ve formě tištěné nebo elektronické. Personalizace těchto dokumentů je způsob, jakým lze dosáhnout velmi kvalitní individuální komunikace se zákazníkem a zároveň maximálně zefektivnit vlastní marketingovou kampaň a podpořit tak firemní business
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses