Srovnání webových stránek vybraných městských částí hl. m. Prahy z hlediska přístupnosti - Lázníčková, Iveta (2008)
Práce se zabývá analýzou webových stránek městských částí Prahy 4, Prahy 5 a Prahy 6, které jsou porovnány z hlediska jejich přístupnosti. Dále pojednává o přístupnosti stránek, použitelnosti webů a informační hodnotě webových stránek měst a obcí. Závěr práce je věnován shrnutí výsledků a doporučení pro jednotlivé weby