Srovnání webových stránek vybraných městských částí hl. m. Prahy z hlediska přístupnosti - Lázníčková, Iveta; Střížová, Vlasta, 1946-; Mošna, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá analýzou webových stránek městských částí Prahy 4, Prahy 5 a Prahy 6, které jsou porovnány z hlediska jejich přístupnosti. Dále pojednává o přístupnosti stránek, použitelnosti webů a informační hodnotě webových stránek měst a obcí. Závěr práce je věnován shrnutí výsledků a doporučení pro jednotlivé weby
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses