Srovnávní e-shopů z hlediska formy prezentace informací - Černá, Andrea (2008)
Práce analyzuje 5 e-shopů z hledisek formy prezentace informací, např. typografie, použití barev, přístupnost webu, použití marketingu, možnosti vyhledáváni apod