Srovnávní e-shopů z hlediska formy prezentace informací - Černá, Andrea; Horný, Stanislav, 1955-; Vilím, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce analyzuje 5 e-shopů z hledisek formy prezentace informací, např. typografie, použití barev, přístupnost webu, použití marketingu, možnosti vyhledáváni apod
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; internet; marketing; typografie; bakalářské práce; Internet; marketing; typography; bachelor's theses