Vliv informační společnosti na jednotlivce - Trejbal, Pavel; Doucek, Petr, 1960-; Kalousek, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce přináší pohled na vybrané vlivy, kterými informační společnost působí na své jednotlivé členy – na nás samotné. Účelem práce je vymezit informační společnost, popsat uvedené vlivy a následně skrze provedený výzkum ověřit, zda-li na jednotlivce skutečně působí, případně zvážit jejich možné důsledky. Výzkum byl proveden pomocí dotazníku, který byl předložen padesáti respondentům z řad studentů
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; informační společnost; kyberprostor; média; bakalářské práce; information society; cyberspace; media; bachelor's theses