Informační systém Městského úřadu Říčany - Vácha, Štěpán (2008)
Tato práce se zabývá zákonnými náležitostmi informačních systémů obcí. Zaměřuje se na splnění těchto náležitostí v případě informačního systému Městského úřadu Říčany, na jeho technické a aplikační zajištění