Informační systém Městského úřadu Říčany - Vácha, Štěpán; Klas, Jan; Kotek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zabývá zákonnými náležitostmi informačních systémů obcí. Zaměřuje se na splnění těchto náležitostí v případě informačního systému Městského úřadu Říčany, na jeho technické a aplikační zajištění
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses