Srovnávací studie www stránek obcí ČR - Silovský, Michal (2008)
Cílem této práce je srovnat webové stránky vybraných obcí ČR, zhodnotit je, zjistit nejčastější chyby, které se zde vyskytují a navrhnout možná zlepšení. Hodnoceny budou webové stránky následujících obcí : Spálené Poříčí, Týnec nad Labem, Jevíčko, Němčice nad Hanou a Klobouky u Brna. KLÍČOVÁ