Srovnávací studie www stránek obcí ČR - Silovský, Michal; Střížová, Vlasta, 1946-; Kubeš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je srovnat webové stránky vybraných obcí ČR, zhodnotit je, zjistit nejčastější chyby, které se zde vyskytují a navrhnout možná zlepšení. Hodnoceny budou webové stránky následujících obcí : Spálené Poříčí, Týnec nad Labem, Jevíčko, Němčice nad Hanou a Klobouky u Brna. KLÍČOVÁ
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; obce; webové stránky; bakalářské práce; municipalities; web pages; bachelor's theses