Gramotnost IS/IT v ČR - Gezo, Pavel; Doucek, Petr, 1960-; Kalousek, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce se týká vztahu mezi ekonomikou a gramotností v oblasti IS/IT. Je zaměřena nejen na státní informační politiku ve vzdělávání, ale i na soukromý sektor a individuální studium. Součástí bakalářské práce jsou také výsledky výzkumu společnosti STEM/MARK týkající se informační gramotnosti. Vzájemný vztah ekonomiky a informační gramotnosti je hodnocen také na základě hodnocení OKEČ(Odvětvová klasifikace ekonomických činností)
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses