Územně identifikační registr adres ČR - Pilous, Jan; Klas, Jan; Kotek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce si klade za cíl seznámit čtenáře s územně identifikačním registrem adres ČR, vyplnit mezeru v poskytované dokumentaci k registru vytvořením ryze konceptuálního modelu a popisem vztahů mezi entitami. Ověřit správnost dodávaného modelu pomocí srovnání s modely vytvořenými pomocí reengineeringu registru UIR ADR a navrhnout vybrané pohledy k ulehčení práce s registrem. Hlavní přínos práce spočívá v zaplnění mezery v dokumentaci k registru, vytvoření postupů ve zvoleném CASE prostředku a sestrojení vybraných pohledů
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; reengineering; bakalářské práce; reengineering (management); bachelor's theses