Design a architektura IS - studie systému Omnia - Vašut, Lukáš; Horný, Stanislav, 1955-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce je pojata jako případová studie a zabývám se v ní nejen tím, jak systém vypadá, ale také jaký mám dopad a jak ovlivňuje běžnou pracovní činnost zaměstnanců – uživatelů systému ve společnosti Allen & Overy. Cílem je a analyzovat tento IS, popsat jej z vnějšku, ale také ze vnitř a v neposlední řadě také určit a kvalifikovat vlivy jednotlivých jeho částí na fungování systému a jejich důležitost pro budoucí vývoj. K dosažení těchto cílů jsem použil různé analytické metody, jako jsou pozorování, praktickou interakci a testování. V práci se zabývám hardwarovou a softwarovou stránkou IS, jeho vývojem, podporou, údržbou a v neposlední řadě také sociální a business stránkou IS
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; architektura; design; bakalářské práce; architecture; design; bachelor's theses