Exportní příležitosti české strojírenské firmy na ukrajinském trhu - Horáková, Kristýna (2007)
Cílem práce je popis podnikatelského prostředí na Ukrajině a možnosti uplatnění českých firem v teritoriu. V práci jsou definována všechna rizika a příležitosti ukrajinského trhu a v poslední části práce jsou znázorněna na příkladu strojírenské firmy, která na Ukrajinu vyváží