Exportní příležitosti české strojírenské firmy na ukrajinském trhu - Horáková, Kristýna; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Melnikovová, Lea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem práce je popis podnikatelského prostředí na Ukrajině a možnosti uplatnění českých firem v teritoriu. V práci jsou definována všechna rizika a příležitosti ukrajinského trhu a v poslední části práce jsou znázorněna na příkladu strojírenské firmy, která na Ukrajinu vyváží
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses