Řízení změny v konceptu informačního managementu v globálních organizacích - Hájek, Martin; Horný, Stanislav, 1955-; Basl, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce staví na tématu informačního managementu na praktické úrovni tak, jak k němu může přistupovat vedení organizace a jak ve svém důsledku prostupuje každodenní práci ostatních zaměstnanců. Cílem práce je zabývat se v širších manažerských souvislostech tématem změny ve způsobu jakým organizace pracuje s informacemi za účelem zvýšení své, nejen ekonomické, výkonnosti. Teoretický rámec tématu je napříč textem doplňován jednak výsledky šetření, které autor práce realizoval mezi vybranými organizacemi působícími na českém trhu, a jednak zhodnocením několikaměsíčního průzkumu provedeného v mezinárodní neziskové organizaci. V době psaní bakalářské práce v dané organizaci projekt tohoto typu vrcholil a téma je tak uvedeno do kontextu reálných souvislostí se všemi nástrahami, jež na vedení každé organizace čekají
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; management; bakalářské práce; management; bachelor's theses