Mezinárodní organizace a jejich role v rozvoji světové ekonomiky: případová studie - OSN - Čílová, Zuzana (2007)
Práce je zaměřena na historii, vývoj, členění a vliv mezinárodních organizací na světovou ekonomiku. Druhá kapitola se věnuje OSN a jejím ekonomickým organizacím. Poslední kapitola pojednává o WTO a její kritice a o nevládních organizacích