Mezinárodní organizace a jejich role v rozvoji světové ekonomiky: případová studie - OSN - Čílová, Zuzana; Cihelková, Eva, 1952-; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce je zaměřena na historii, vývoj, členění a vliv mezinárodních organizací na světovou ekonomiku. Druhá kapitola se věnuje OSN a jejím ekonomickým organizacím. Poslední kapitola pojednává o WTO a její kritice a o nevládních organizacích
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; mezinárodní instituce a organizace; bakalářské práce; international institutions and organizations; bachelor's theses