Přístupy k jednání a vyjednávání a jejich aplikace v plánu rozvoje (na konkrétním příkladě) - Pilzová, Helena; Střížová, Vlasta, 1946-; Kubeš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zaměřuje na manažerské komunikační dovednosti a přístupy k vyjednávání. Teoretická část popisuje osobnost manažera, jeho schopnosti a dovednosti, dále obsahuje kapitolu o vyjednávání - informace o vyjednavači,strategiích taktikách a fázích procesu vyjednávání. Praktickou částí je dotazníkové šetření komunikačních dovedností a přístupu k vyjednávní - je zkoumána skupina manažerů, jejich odpovědi jsou analyzovány a následně jim je navržen plán rozvoje
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; jednání; management; vyjednávání; bakalářské práce; conduct; management; negotiation; bachelor's theses